07 March 2011

Mr. PZ

hi..


teringat la kat MR. PZ...bila la dapat bersua...
rindu rasanya...padahal 2 hari lepas dah bertemu kan??
nak buat macam mana, hati meruntun-runtun mahu ke temu...
tapi itu la..baru sangat kan jumpa...kita jumpa minggu depan je la yer..
itu pun kalau aku tak dapat menahan perasaan ini...haisshhh..

ini lah gerangan MR. PZ ni....

*


*


*


*


*


*


*


*


*


*



ni lah dia...semua orang kenal....=))

wa..wa.wa...kecur air liur aku...
lapaq pizzzzzzzzzaaaa...................................
tambah2 bila teringat kat cheezy lava 2...
terasa nak g serang piza sekarang jugak...


sabar..sabar...sabar...
baru je makan 2 hari lepas
dah terasa nak makan lagi...
kalah orang tengah ngidam..
hurrmmm.....hai la perut...(T_*)




sedap kan?
( T________________________T )

06 March 2011

dah nama pun tak dak kerja..


mood menulis dah lama hilang..
susah dah nak jumpa..tak tau la bila masa nak jumpa balik..
seronok jadi orang yang banyak idea nak menulis..
mencurah-curah..sampai tak tertulis...
Aku?hurmmm..hanya kadang-kadang je ada idea...

ntah la kenapa..agaknya aku ni tak suka nak bercerita la kot..
tak banyak cakap cam orang lain...
tak banyak idea cam orang lain...
bila nak menulis..tulis, pas tu padam balik..
rasa tah apa2 aku dok bebel tah...
haishhh..yakin diri sikit la beb...

orang lain tak perlu pun nak ada idea bagai..
men tulis je apa diorang nak tulis...
so, ni la aku ngah buat..hanya ikut gerak jari menari..
luahan hati...kuar la 'aku' segala...huhu..

nampak tak kat sini..nampak tak?
aku tengah mengarut..hehe..
tak de2 idea pun dah nak berjela ni..
better stop...okeh!

next entry...

Di Atas Satu Cinta

DI ATAS SATU CINTA - Indah Dewi Pertiwi

Jejak-jejak langkahku
Bagaikan lembaran waktu
Apakah ku masih bisa terus melangkah
Serpihan hihupku ‘kan ku bangun
di atas satu cinta

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat
Selalu dihatiku

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat
Selalu dihatiku

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat
Selalu dihatiku


02 March 2011

masih berharap


so sad...keputusannya -ve..
apa yang -ve? saya cek UPT tadi..
ingatkan peknen..sebab period dah lewat banyak hari..
tapi itu la..keputusannya tak..
tak pe...lom ade rezeki lagi...(T__________T)