31 January 2013

Kabar..

Assalamualaikum...

lama kot daku menyepi...
sibukkkk.....kali ni bukan alasan semata2..
memang betul2 sibuk..
aku rasa, setakat bukak sekolah ni, tak penah nak sampai umah pukul 3..
paling awal pun pukul 4 lebey..
sama cam kje ofis..
Penat!

oleh sebab lama tak update, meh aku citer kat sini..

1st - Anak bujang ku dah setahun sebulan dah pun...
Alhamdulillah..abang Hadif dah boleh berjalan 2 minggu sblm besday dia...sekarang dah boleh berlari walaupun jalan masing melelong..
susah nak makan, susah nak tido, asyik nak main je...biasa la kan budah nak besar.. 
besday party dia tak buat besar pun..sebab babah time tu masih berkursus..
jadi nenek dia (MIL) buat kan untuk cucunye...kek semua nenek sponsor..
mekasih nenek..

2nd - Rezeki. rezeki, rezeki
Alhamdulillah....husben aku dah tamat kursus 15 Jan ri tu..yang paling bestnya, dapat posting Seremban..bersyukur sangat2 sebab akhirnya dah tak duduk asing2 lagi...rezeki adik baby... =)

3rd - Adik Hadif kt dalam perut ni dah nak masuk 20 minggu dah next week..alhamdulillah masih bertahan dan kuat menghadapi kerja yang tersangat la banyak..mengandung kali ni, aku malas makan ubat, minum susu, malas nak buat keja..pendek kata serba serbi malas...pembawakan baby kah, ke aku mmg ???? ngeh3

lagi? ha..tetiba dah abih ayat..tu sekarang bukan saja malas, tapi cepat lupa macam mak nenek jugak...haiahhh..

okeh..