21 August 2013

Lebaran 2013 ~ Dengan orang baru...

Assalamulaikum...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...

MAAF ZAHIR DAN BATIN...


baru berkesempatan nak update belog...
sungguh ku tak dak masa dan berat jari nak menaip...

nak bercerita pasal raya orang yang baru habis pantang...ngeh3..

raya tahun ni biasa2 aje..hari raya kedua aku baru habis pantang..
aku raya kat Kedah..
patunya giliran umah husben kat Klang
dah bersalin kat kg...raya terus la kan..hehe

lagi pun pagi raya husben tak de..keja..
die dapat cuti raya ke3...
tak merasa nak cium tangan suami di pagi raya..sobss..
mlm raya pertama dia dah cabut balik sbb raya kedua dia standby...
lepas tu raya sakan la aku tetiap hari sampai raya ke6..


Kami berempat
Hari raya Ke 4 g kenduri..
Kami 3 beranak...

Raya ke 5 baru nak amik foto famili..semua ada..baru lengkap..

My Family..
Abang Hadif & Adik Hafiy di raya Ke 5
bab makan aku jg jugak...sebab BF...
kang anak kembung...
Alhamdulillah...setakat ni adik Hafiy ok je..

raya ke 7 dah balik Klang...
barang dalam keta macam nak pindah umah...
2 bulan lebih berkampung kat sana..banyak barang..
aku dok depan pangku si kecik..
seat belakang muat2 untuk abg Hadif tdo jer..padat!

raya ke 8, ke Sg Besar...raya ke 9 dah balik PD...

maka bermula la raya dalam rumah...hahaha
husben dah start keja...tunggu die off & standby je nak g jejalan mana pun...
ini lah cerita raya aku...

sesaper nak datang beraya kat teratak kecik aku, jemput la datang yer.. =)


[berjam2 nak menaip n3 secoet ni pun...]

Lastly,

gambar kami berempat berbaju raya...maknye lari tema...biar hero2 je biru...daku belum ada geng... huhu..

Alhamdulillah...keluarga kecik aku..
3 hero kesayangan... =)
selamat hari raya!!!!!


*syok tgk kat fb geng gojes beraya...walaupun aku tak aktif di situ [pemalu..hihihi]