27 June 2010

wedding saya - epsd 2


meh sini meh..nak cerita pasal kad kawen...dah basi pun..tapi teringin nak hapdate gak..dulu kat n3 ni saya penah cakap nk upload kad kawen..tapi lupa macam 2 jer...ngeee~~

kad yang saya tempah simple je...sesuai dengan bajet saya..murah sangat..saya tempah kat kadkahwin.com harga dia 0.29 sen sahaja..saya tempah 1000 keping..

Ivorycard 230gsm printing Magenta RM 290.00 MYR

1 x Kad Kahwin - Sampul Putih Bercetak - RM50 - 1000 kpg @ 50.00

1 x Kad Kahwin - Artwork & Design - RM30 - 1 Peta / Pihak @ 30.00 RM 30.00 MYR

1 x Kos Penghantaran - Tanjong Malim Perak (16kg) @ 28.50 RM 28.50 MYR

so, total nya RM 398.50

murah kn?? so, untuk b2b yang bajet ciput macam saya, boleh la ke laman web kad kawin..saya yakin ada suka dengan design dan harganya..

bahagian depan dan belakang kad

bahagian tengah kad..

pada mulanya, saya cadang nk edar kad yang saya design..
tapi bila fikir masa macam tak sempat dan perlukan 'kerajinan'..
saya mula malas nak print..macam x cantik pun yer..
so dalam lappy saya saja 'dia' bersemadi..


sila tengok guna kanta pembesar...T_T

see..btulkan x cantik?? saya budak baru belajar..=) nanti dah terer saya leh design tuk
wed kawan2 yer...gamaknye lingkup terus..teeheee~~

4 comments:

Jijahh @ f.k said...

yup ... cantik ...

NuZa said...

tq kak jijahh..=)

nur 'afifah :) said...

nice.. :)

Mirul said...

tanhiah,,,
dah kahwin akmoooo

btw,
ada masa visit la my blog k
http://www.m-rule.blogspot.com