18 July 2010

saya happy..kamu?

aku di TAG!!
kesianya kat aku..br 1st time kena tag..haha
ye la..saper nak tag aku..x fofular pun okay..

tq yati..kamu org 1st yg mengeTAG saya..=)
yati ni housemate aku masa kat Kolej..
dia senior yang baik hati..
kalau minta tolong..
pasti dia akan menolong juniornya ini..
thanx ya..

orait...jom kita tgk, sapa yang kena....

sila tukar dr mr. ---> ms

#1. Adakah anda Happy sekarang
YuP...saya happy sangat...

#2. Kenapa anda Happy?
sebab saya dapat jumpa en. suami..=)

#3. Apakah benda yang boleh membuatkan anda Happy?
buat benda yg saya suka la..
bc novel, men sudoku, layan citer korea..
dan bila suami ada dcc..ahakss (*_^)

#4. Pernah anda menerima tag?
x pernah pun..cian kan??

#5. Nyatakan warna yang anda suka.
dulu biru..
bertukar ke hijau pucuk pisang..
sekarang PINK & PURPLE...i like very much!

#6. Beritahu 9 orang yang anda mahu tag
hmm..agak susah nak jawab soklan ni..eheee..
saya x bnyk kwn dlm dunia blog ni...
saya tag yang saya kenal je la yer..boleh kn?

2. ida
4. miza
5. fana

lima saje okay..
diharap anda semua happy dn ceria2 selalu...

4 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

alamak...kne tag...nnt sy wt eh...

NuZa said...

ok yanie..=)

tiesensei said...

mekasih nurul...hehe

NuZa said...

thanx 2 yati jugak..=)