30 November 2012

Set Hamil Shaklee

Assalamualaikum..

Jumaat..petang nanti nak g amik en. suami..
minggu ni dapat keluar..yeayy...
lagi sebulan lebih je nak abih kursus...
sila bersabar..=)

okey, sebenarnya bukan nak cerita pasal hal laki bini..
nak cerita pasal apa yang di makan time peknen ni..

aku sampai hari ni, jarang sangat nak makan ubat 4 serangkai yang klinik bagi tu..
tah la kenapa...
susah betul...kesian kat baby, tapi....

dalam susah2 nak makan ubat tu, sekarang ada hati nak makan SHAKLEE set ibu mengandung...
itu pun berjenis2 jugak..

1. Vita-Lea
2. Vita-C
3. B- Complex
4. Ostematrix
5. Omega


Set Hamil Shaklee atasi morning sickness
ehsan : Google

sape2 dah penah cuba set ni?
bagus dari segi apa?

kalau dah makan set ni, dah tak payah makan ubat klinik ke?
dengar jugak boleh atasi morning sickness..

psstt : mampukah nak telan lima biji tu??? sebiji ubat pun dok wek2...lahai...

6 comments:

Allene said...

lin mlas nak mkn ubat bnyk2.... tp lin planning nak amik ESP je... leh cmpur dengan susu harian kita.... set ni bnyk sangat. mkn obimin pun cukup kot...

Mommy_Cha said...

momy cha mkn primlet ke apa nama obatnya. tak mkn pon ubat serangkai yang berangkai-rangkai byk tu. kekdahnya sepital pon ku tak jejak gitew!
hihihihi :)
aritu dlm pantang minum esp+horlicks... boleh lah tahan sedapnya.
preggie ni apa pon tak minum tau..maksudnya susu lah...tekak masih loya...tapi kalo air asam boi laju jer mencurah ke tekak!

AIN NAZRI said...

masa preggy ain makan asid folik yg kecik tu je.. sbb penting dalam membentuk sel2 baby dan jugak mengurangkan kecacatan baby.. pastu makan kalsium supaya baby kuat dan obimin tuk tambahan diri ain.. dan tuk good development baby n mudahkan bersalin ain amek salindah.. itu aje pong...

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

rosy.lane said...

awak pregnant?...wahhhh congratssss

~Lieza~ said...

Liza pn xmkn vitamin apa2 wlpn hb rendah...cuma amik makanan brkhasiat je cam sayur2an, buah2an... Xlalu nk mkn obimin or iberet tue...confirm muntah bila mkn...