29 November 2010

MUKA BUKU

yang tak best pasal muka buku...

1. sesuke hati je nak mengutuk orang kat wall...tau lau tu muka buku dia pun..tapi tak payah la..sume orang leh baca..haishh...
cara mengatasi : buat tak tau je orang cam nih. masalahnya, dia kutuk kita ke?hehehe

2. dok perli-perli orang..baik kew?tak yah la terasa..sebab die bukan perli kita pun..perasaan je lebey kita ni kadang2..

3. dok tag gambaq yang tah apa-apa..tak ada kaitan dengan tuan muka buku pun...pas tu komen berjela-jela - cara mengatasi : remove je la tag..kan senang 2..

ok yer...cukup untuk ketika ini..

2 comments:

fana said...

hoi best gile entri ni.. dah lama nak blog pasal ni tapi dok x dak mood nak update.. lagi best kalau ada button like.. hehe :D

NuZa said...

haha...like je kt cini...time tulis ni bukan apa..mmg ramai kot yg dok wat cam 2..geram gak kadang2..