10 January 2012

~Coretan Untukmu~

Assalamualaikum..

hai..camat petang..=)

yeaa..sok dah nak balik Kedah...suka..sebab dah nak dekat 4 bulan tak balik sana..rindu kat umah, kat bilik dan kat bantal bucuk yang ditinggalkan [ni tipu]

tapi


tapi


tapi

sedih sebab terpaksa tinggalkan babah Hadif kat JB...rasa tak gamak nak tinggal...

sebelum ni kami PJJ..kira aku balik JB kadang2 je..so, bila nak tinggal en.asben tu, tak terasa sangat..start September aku dah dok sekali dengan en. asben...tak penah tinggal dan kena tinggal..dok depan mata hari2..rasa sedih lak..

jangan aku meraung dah esok..heh~

buat babah Hadif,

sori sebab balik kg tinggal babah sorang kat sini..
mama tau babah susah nak cuti, tapi try la apply..
kot2 nasib dapat ke..

urmm..babah cakap time mama pantang, babah pun nak diet..
tak nak perut ke depan..hehe..
ok, mama nak tengok nanti, babah berjaya diet ke tak..=p
tapi jangan tak makan pulak..bukan babah gemok pun..
perut je maju sikit..opss..sori!
doakan mama juga dapat kuruskan badan dengan berat yang diidamkan..=)

babah wajib baca blog ni hari2 tau..
insyaAllah kalau rajin, tiap2 hari mama update pasal anak kita..
kalau tak rajin, selang 2 3 hari yer...
kalau malas pulak, seminggu sekali..

babah jangan nakal2 yer...
bujang sekejap je..
bulan 3 mama ngan Hadif balik JB..

luv u,
mama Hadif

[mama tau babah selalu baca blog mama dan tolong klik iklan nuffnang kan?? haha..tq]

5 comments:

ciksuen said...

i pon nnt mesti sedih jejauh ngan hubby. sbb xbiase kan. tp tetap nk balik berpantang di kg. at least ade mak nk jage. sini sume org keje. cam susah je nk jage diri sendiri. hehe

FieZaLieSa said...

ciksuen:
sedih kn? tp terpaksa ikut blk kg..mak i pon x leh lelame kt JB ni..dok ingt umh je..hehe

!k@ said...

sedih...huhu..ika pn sama..en hubby dh tinggal balik mengajar kat sibu...tinggal la ika 2 beranak kat umah MIL..

iizla said...

masa sy berpantang dulu kat kemaman, hubby kat KL. tiap2 minggu hubby balik jenguk. duit mengalir mcm air. sebab dah tak cukup duit, hubby balik naik bas. huhu terharu nya...

CikNaa said...

cam ciknaa, dlm pantang tu la dapat tatap muke suami puas2 sbb pantang umah mertua.. tp lepas abis pantang, back to normal.. pjj balik. sedih nye kan, anak membesar jauh dr bapak dia :'(