08 January 2012

Macam-macam rasa

Assalamulaikum..

Alhamdulillah Hadif dah kuar wad hari Rabu lepas..
tapi aku still risau sebab 2 hari sekali kena g klinik untuk tengok kuning Hadif turun ke tak..
masa kuar wad Rabu ri 2, 11.8..semalam 9.9..
sok kena g lagi..
harap2 turun sampai 7 ke bawah baru tak yah g check dah..



Rabu, 11 Jan..
aku, my mom ngan Hadif akan terbang balik Kedah..
yeaa..syok dapat balik kg..
tapi flight dari JB tak de terus ke Alor Star..
jadinya JB - PEN aje..
sampai penang, adik aku datang amik..



Hadif baru umur 14 hari dah naik flight?
risau jugak sebenarnya..
takut telinga die tak mampu nak tahan bunyi yang kuat..
aku cari info pasal baby on flight..
dorang cakap BF die masa take off & touch down..
insyaAllah aku akan wat cam 2 nanti..
harap2 semua ok dan kami selamat sampai ke Kedah..amin...



sesaper yg ada pengalaman dan cara yg lain???
meh share meh...

Hadif - 10 hari

** aku lom citer pun tentang pengalaman bersalin kan? ekceli tak tau cam mana nak mula..nanti la ye kalau aku rajin..=p






9 comments:

ceritera-chinta said...

salam akk tahniah dapt bby ^_^ kalau dekat kg ley ziarah bby kn....
erm rasa nye tu lh cara terbaik bfkan bby sampai die tido...tapi kwan saye die sumbat telinga ank die gan kaps hehhe tak tau ler cara tu elok ker tak..baik rujuk doc. ^_^

amal said...

hehe comey dia senyum. semoga hadif cepat sembuh. a'ah rasanya tu lah cara yg selalu org buat.. bf kan baby.. sama macam kita la kan, kalo sakit telinga bila naik flight, telan air liur banyak2 ehehe..

amirah said...

comeynya hadiff...iye BF masa take off ..insyaAllah takde pape

Lala Latif said...

comey baby hadif...:-)
share la pasal pengalaman bersalin...
sy tgh tgu hari gak ni...
takuuut...

aTy _faRed~ said...

eerrr..baby senyum ker tu..?? waahh...pandainyer die senyum..!!! :)

HANI IZWAN said...

hai u,

alhamdulillah u pon dh selamat bersalin. my baby pop out 28 dec, sehari sebelom yours.

selamat berpantang untuk kita berdua..^_^.

jaja_norliza said...

mmg cara tu berkesan..BF kan baby..insyaAllah semuanya ok...
*kiut sgt baby hadif ni!!
ibu hadif : selamat berpantang yer ...

~ NANA ~ said...

congrats...comel baby :)

izan mama mia said...

~comelnya baby Hadif~