13 June 2012

~ Cuti2..main air


Assalamualaikum...

ini cerita bulan lepas..baru sempat aku nak menaip...cerita dah basi, tap saja nak abadikan dalam belog kesayangan..sayang la sangat...(~__*)
hari ni WW kan? so..tak de la banyak word nye..gambar je yang bercerita...

satu family ke Wet World Shah Alam...best sebab dapat kumpul adik beradik yang lain dengan anak sedara semua..ni jugak 1st time bawak Hadif mandi manda...takut jugak kalau Hadif takut air...tapi tak de nye...bawak naik atas lagi nangis ada la..

harus gambar bertiga..*dahi babah terpotong sikit...hihi

muka happy sebab dapat main air..siap wat purrr purr lagi...suka betul!

si debab..

mama ajar berenang *bajet reti..huhu

kami sekeluarga

last ~ muka budak yang dah penat main air..last2 tertido sambil dukung.
penat sangat!


InsyaAllah, nanti mama bawa Hadif mandi2 lagi..ajar berenang macam anak angkasawan tuuuu..huhu

7 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hekhekhek,,comelnya hadif ni,geyam

!k@ said...

bestnya..suka dia main air..ni yg nk try bg ammar berenak ni..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

aloloo..tomei nya Hadif. boolat !

izla said...

comelnya hadif wat purr purr tu..

AIN NAZRI said...

waaa bestnya.. nanti nak bawa auf g sini gak laa.. x penah bawa 'Auf g tempat2 mcm ni

Norsalmi said...

Comelnya hadif.. mmg budak2 paling suka main air..

Salam perkenalan.. tq sudi singgah blog akak..

Suria Karim said...

haha... sgt debab... erm cute lah hadif...