15 June 2012

~ Kisah 7 Mei

Assalamualaikum...

Salam Jumaat...
mood hari ni dah okey sikit..
mekasih ye yg bg kata semangat..=)

okeh, ke cerita asal....

edisi bulan Mei punya cerita belum habis lagi..
al maklum lah baru dapat BB..baru la boleh nak bercerita...
ni pun dan berbelog sebab jadual waktu tak dapat lagi..
jadinya belum ada la istilah bz memanjang..
masih sempat ngadap belog nih..=)

2 minggu lepas dah dapat gambar konvo..
Alhamdulillah gambar okeh..
cuak jugak kalau gambar tak elok..
bukan apa...sampai ke tua kot nak tatap gambar tu tunjuk kat anak cucu..
lagi pun bayar memahal kalau tak elok, benda tu la ko akan kenang sampai bila2...ye tak?
seb baik..

terima scroll dari Tuanku Zara Salim (Raja Puan Besar Negeri Perak)
Tuanku Zara sangat cantik!
tapi gambar ni nampak tepi je la..hehe

yang ni pun cantik jugak kan?kan?...*perasan..ngeh3

abadikan gambar keluarga..
mak aku muka dah tak larat..
mana tak nye..dr kul 11 pg - 7 ptg..
dah tak larat nak senyum katanya..hehe

akhirnya..tamat sudah sesi aku di UPSI tercinta..terima kasih buat mak abah, family dan suami tersayang atas segalanya!

pas ni kalau nak sambung master nak ke U lain pulak..ke UPM mungkin...insyaAllah 2 tahun lagi...bergantung kepada rezeki..=)

8 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh besnyer..nk cmni gak

Mommy_Cha said...

tahniah dear :) i lagi 2thn baru graduate :)

AIN NAZRI said...

tahniah... best kan dah konvo.. gambo mmg chantek.. tapi muka nampak tembam sikit.. ke sbb tudung tu.. hehehe

FieZaLieSa said...

NORSHAHFEZA HAMSAN :
boley2..=)

Mommy_Cha :
tq mama Mikha..)
tak pe..2 tahun tak lama dah...hihi

AIN NAZRI :
errr....tudung tak salah...mmg pp sy makin hari makin kembang...huhu

ratu siput said...

tahniah....bila dah berkahwin n smbung belajar ni...support suami mmg sgt2 penting kan...

bbreena81 said...

congrats...

Rtp Farra Arisha said...

congrats, Sis Fieza. semoga berjaya di dunia mahupun di akhirat. :)

man said...

congrats..

usaha membuahkan hasil..