01 August 2012

Apa saja

Assalamualaikum...

kembali berbelog..=)

dah lama tak tempek pic si budak demok nih..

Hadif mandi pantai [2 minggu lepas]
dah nama pun dok PD kan..

Hadif dah 7 bulan tau...
alhamdulillah anak mama membesar dengan jayanya...
sekejap je rasa dah besar...
padahal rasa sakit bersalin masih dok ligat berputar dalam ingatan nih..
mikir banyak kali kot nak bagi Hadif adik lagi...ngeh3 [ada hati kunun]

ermm...korang dah beli baju raya lom? tema kaler ape? #tetiba~~

dah lama tak menaip entry, rasa macam ayat tak tersusun langsung..men hentam aper je yang rasa nak taip...huhu

9 comments:

aTy _faRed~ said...

waaahhh..memang semangat..!!! :) raye tahun ni tema merah..tapi baju anak jer dah beli..baju makpak nyer selai pon tak de lagi..huhu

Allene said...

comelnya... tak sabar nak bawa hafidh pergi mandi manda plak...

thun ni tema same plak ngn aty.. merah.. mummy ngn hafidh da ada bju, bpak jer blum... :D

izla said...

perghh syokla tu hadif dapat mandi pantai.
siap ada pelampung haa..

AIN NAZRI said...

wah bam bam ye hadif.. rasa nak gomol2 ajerk...

tema raya tahun ni belah in law purple belah family ain pon purple (tapi diff kaler) tema kami bertiga adalah grey.. heheh bykkan baju rasmi raya.. ekekeke

CikNaa said...

ehem3..rindu n3 mama hadif :)
family ciknaa soft hijau lumut kot tahun ni..

~ NANA ~ said...

comelny hadif! semangat & tegap je badan dia

!k@ said...

dah besar la hadif.. :)
lama xde entry fieza..
kitaorg kaler purple tahun nie.. :)

SURIA AMANDA said...

hadif....kamu buat auntie geram la...bulat badan dia....

ch@ said...

uih, mmg smngt si hadif ni. kemain lagi mcm dh setahun gayanya tu. confirm terapung bila masuk air nnt. hiii. meh sini nk cobit pp sikit.