11 August 2012

Mood ohhh mood~~~

assalamualaikum...

yeba2...

blurrrr....masih mencari mood untuk :

1. folio guru baru yg kena hantar kat JPN lepas raya [banyak yang lom settle kottt]

2. nak mark paper budak2 yang baru abih exam minggu lepas..[kang tak siap menanda, sibuk tanya...cikgu bila nak bagi markah]

3. kemas rumah sebelum balik kampung..[hari ni hanya dapat mood mengemas ruang tamu sajor..itu pun sebab tu tempat lepak Hadif..kalau tak, macam la aku rajin sangat..ngeh3]

4. shopping baju raya sendiri...siyes tak dak mood nak beli baju raya...[sebab husben tak de nak beli sama2]

5. kemas baju untuk balik kampung...memang la balik mggu depan, tapi dah harus mengemas sekrg..kang ader yang tertinggal [orang pelupa macam aku nih, harus ingat satu persatu]

itu sajer senarai yang perlukan mood....adehh..
kalau mood tak datang jugak, parah la den jawabnye...
oleh itu?????

segera lah bertindak...

4 comments:

aTy _faRed~ said...

aty mood ade..tapi mase yang tak ade...setiap minggu ade jer orang booking ngajak keluar..mak ajak shopping ar..adik ajak teman ar..nak gi amik kuih raye ar..balik kampung lagi...adeeyyhh..umah semua terbengkalai...

AIN NAZRI said...

eerrmmm ain semua pon x.. tudung raya pon x jumpa2 lagik.. jadi nak wat camner.. redha je laa.. x de sgt nak beraya.. ingat nak bercuti jerk.. balik kampung guling2

UNAI said...

mmg susah bila mood hilang... bijak jugak org yg reka perkataan 'mood' ni kan.. :)

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..