28 March 2010

check list hantaran

kelakar rasanya dalam masa sejam dua ni aku leh membebel banyak cerita..sudah diberitahu sebelum ini, aku kalau dah mula bercerita, boleh sampai 2 3 n3 aku hentam tulis..hihi..layan je la yer..kalau busan, klik je ikon X di atas kanan anda..=)

cerita pasal orang bertunang dah, lirik lagu yang jiwang pun dah..so, sekarang bercerita tentang hantaran aku pulak yer..kebiasaannya orang akan bagi hantaran ikut angka ganjil x kisah la samada pihak P - 7 & pihak L-5 ker...kenapa angka ganjil yer?aku pun x faham..kenapa x no genap jer..(ader sesaper tahu sbbnya?) tapi aku punya hantaran sama banyak...aku bagi incik tunang 11 and incik tunang bagi aku pun 11..adil dan saksama..mak2 sedara aku cakap x kisah pun kalau sama..aku pun buat la..hihihi...

for him:
1. kek..maybe cupcake(masih difikirkan lagi)
2. buah
3. coklat
4. sirih junjung
5. Cincin -DONE
6. baju + tie - DONE
7. wallet + belt- DONE
8. kasut - DONE
9. jam - DONE
10. perfume - DONE
11. adik ipar sponsor..x tau aper..

for me:
1. kek
2. buah
3. coklat
4. sirih junjung
5. rantai tangan (untuk akad nikah) - DONE
6. mas kahwin
7. kain pasang - DONE
8. kasut + beg - DONE
9. set mandian + perfume - DONE
10. laptop - DONE
11. tafsir Al-Quran

deco untuk hantaran aku DIY jer..cuti sem bulan 5 ni baru leh cari barang2 untuk deco..almaklum la bila student mahu kahwin, kena tunggu time cuti jer..insyaAllah sempat...=)

2 comments:

Shykin said...

hi ..nice blog.. sy folo awk...sudi2lah kiranya.. :)

NuZa said...

hi..thanks..sy ni br je dlm dunia belog nih..bnyk lg yg krg...anyway thanks ya..=)