28 March 2010

my kazen bertunang..


hi...

alhamdulillah..akhirnya aku selamat sampai di TM..thanks 2 my kazen ain, yang sanggup ambil and hantar aku sampi depan umah..thanks sesangat...

to ain..(kalau ang baca)
tahniah coz dah bergelar tunang kepada incik faiz..jaga hubungan korang elok2..darah manis tu..hehehe...tq sebab datang amik aku kat TM nih..ang sangat kuat drive dr PD -->TM-->Alor Star..laju gila weh sampaikan aku disebelah ni, asyik tekan 'break angin' je..haha..anyway..ang mmg dah berjaya drive dr PD ke Alor Star sorang2..lepas ni, ur mom x la risau sangat..but carefully dear..lastly, aku harap cik ain & incik faiz cepat2 kahwin..x yah tunggu sampi setahun k..=)

ok la..x nak banyak cite, layan je eh gambar2 kat bawah ni...


aku suka pelamin ni..simple but nice..sweet je untuk majlis bertunang..
2 incik caca, sangat santek bukan?saya tau kamoo suka..so?dah wat keputusan?huhu


ni makeup yang aku cakap kt n3 sebelum ni..
makeup ni mmg x cair sampai petang..
kalau tgk depan2 pun cantik..
cuma tudung ain ni agak ke belakang dan muncung,
so, nmpk pipi dia tembam..


aku menyarungkan cincin..saja gedix diatas pelamin..huhu

No comments: