10 January 2011

Aktiviti hujung minggu yang bosan..

Assalamualaikum...

hai...

semalam, bagun pagi..gosok gigi..mandi?tak pun..haha..sangat tak senonoh..sebab apa?kitaorg nk g mandi air sungai..dekat jew dengan kampus..so, pegi la kami berempat...

kita orang g sana memang lenggang mak limah..baju apa pun tak bawa..just pergi macam 2 je..singgah kedai jap, beli air+roti+kopok..hehe..sampai2 bekpes dulu..dah sudah makan apa lagi, harus terjun... tapi terjunan tak menjadi, ayaq cetek sangat...arus dia pun laju....kalau yang kurus tu memang hanyut la jawabnya..kuikui...saya tipu aje...tak de la sampai hanyut..

ok..jom layan gambaq yang tak seberapa ni...

muka tak mandi...~teeheee

cikgu~cikgi

tunang orang & isteri orang..ngeh3

cikgu miza berdoa....


siapa2 yang rasa weekend dia kat tanjung malim agak membosankan, boleh la ke sini...tak yah nak g shopping KL ke, naik genting ke...g sunway ke..(ingatan untuk diri sendiri)
Sg. Samak pon boley...
kalau nak jauh cikit, g Kalumpang...huhu..yang penting g tempat macam nih, duit tak habis!!(=

bubai~~

No comments: