12 June 2013

13 hari # Mencuci baju si adik



Hai..

ni cerita lama..bulan Mei ri tu..cerita hari pekerja...huhu

baru ingat nak post dalam belog..almaklumlah mood tekan2 keyboard ni mai balik dah..heeeeee
x de apa pun...kisah basuh baju adik baby jer...
orang cuti g jalan2, aku kat umah je ngan Hadif...babah keje..
jadinya basuh la baju bajan adik baby yang baru


baju abang Hadif yang lama..satu box...semua elok lagi..
ni aku dah dobi awal2...dah lipat semua simpan dalam box..


barang adik baby yang baru beli..tak banyak sangat...
semua biru kot...


suke nau bau baju yang baru basuh...lagi2 guna pencuci Kiddie Wash Cosway...

aku dah lama guna pencuci ni sejak Hadif lahir lagi...memang best..baju pun bersih...baju Hadif walau pun dah setahun pakai, masih nampak macam baru...harga pun ok...kalau bukan ahli Cosway RM 13.90...

korang guna pencuci apa?

5 comments:

CikNaa said...

kali ni tema miki mos mcm abg hadif lg tak? heee..

mama ila said...

semua biru yer...mickey mouse lagi..hehe... pernah jugak guna kiddy wash yg cosway..mmg wangi... tapi biasa yg ila beli..brand pureen...

FieZaLieSa said...

CikNaa :
haha..agak2 dlm pic tu bynk miki mos dak? tak leh nak lari la..mnt sgt..tu tgk kasuk croc afiq pun dh jth hati dh..huhu

FieZaLieSa said...

itu la..asyik beli jer...sedar2 semua biru...hehe...mmg wangi pon...=)

✿ pink velvet ✿ said...

kite gune power wash cosway, yg kotak ijau tu, hehe!