10 June 2013

Menunggu hari~~

Assalamualaikum..

hari ni dah start sekolah setelah 2 minggu bercuti..
tapi tu orang lain..bukan aku..hehe..
aku pulak hari ni dah start cuti 'menunggu hari'
dah sampai Kedah minggu lepas...yeaahh~~

aku amik cuti awal 2 minggu dari EDD..
ada cakap rugi, nanti anak 2 bulan setengah dah kena masuk keje balik..
tapi bagi aku tak rugi pun..
sebab aku memang dah tak larat sangat nak bawa perut..

beza betul kali ni mengandung...
bagai aku mengandungkan kembar..
besar sangat perut..
mana2 pegi pun semua orang usha cam pelik...
besar sangat ke perut aku nih??

kalu time ni aku masih kat sekolah lagi...
budak2 mesti dah gelakkan aku...
cikgunya jalan macam 'king kong' dah...
mana nak panjat tingkat 3 lagi..
pas tu turun, panjat pula tingkat 2...
hadoiii..terberanak aku atas tangga la jawabnya...

esok genap 38 minggu...
kalau ikut abangnya dulu 38w6d dah bersalin...
harap2 adiknya pun awal jugak...
tak sabar nak jumpa adik baby yang kuat menendang nih...=)

Ya Allah permudahkan semuanya..amin...

6 comments:

Puan Ogy said...

SEMOGA DIPERMUDAHKAN..AMIN...:)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Insyaallah.. semoga dipermudahkan

FieZaLieSa said...

tq2.. =)

~ NANA ~ said...

Semoga segalanya lancar ;)

Aty_Fared said...
This comment has been removed by the author.
Aty_Fared said...

waaahh..dah nak sampai hari yer..moga dipermudahkan yer fiza...aminnn....