14 October 2012

citer korea yang bertajuk Benci Jadi Cinta..tahu?

lamanya tak tengok korean drama..
dulu rajin la tengok kat Maduu..
download la..
sedut kat laptop kawan..

sekarang, dari ko layan korean drama, 
baik ko layan anak...lebih baik..
pas anak tido ko layan keje yang tak pernah nak habis tu..haha

teringin gak nak tengok citer2 korea yang best2 semula..
tapi....bila terkenangkan masa dok kejar je aku kat belakang..
maka jawap nye tak ar nak layan citer korea nih...

dulu aku suka gila tengok My girl..
berpuluh kali ulang...tak jemu..
kalau part sedih, still nangis, walaupun dah tau..
kunun feeling lebey la...huhu
tapi betul tau...tacing i..

sekarang, aku layan My Girl dalam versi Indon lak..
walaupun yang korea nya tetap di hati,
boleh jugak la hilangkan rasa bosan petang2 kalau tak de keja tengok yang indon nih..

memang sebijik jugak jalan citer die...
pelakon pun boleh tahan...
tajuk die
BENCI JADI CINTA..

ko tengok?
aku layan je la...
dah nama pencinta My girl..
yang sipi2 pun kira aku suka la...huhu
harap tak menghampakan..

suka citer per????

4 comments:

ceritera-chinta said...

cita korean rooftop prince bestttt....
sejak duduk rumah sarang nie asyik menghadap cita korea jek smapai jemu....

FieZaLieSa said...

okeh, akan mencari..=)

aTy _faRed~ said...

Eehh.ingat aty jer perasan ceriter nih...huhu..mmngsme sejibik kan..aty sejak2 jd suri umah ni..semua pon layan...:-)

.:Yana:. said...

suke cite my girl..yg versi indon tak penah tengok plak..