09 October 2012

Menghitung bulan....

hari2 tanpa suami di sisi sangatlah tak best...
hari tu lagi la tak best sebab anak ngan suami tak de..
sekarang anak dah ade, suami ???  =(

macam mana orang yang husben dia kena kerja jauh2 tu sampai berbulan2, betahun2?
sabar betul diorang eh...
ke sama jugak macam aku....
dah nama keje..
nak tak nak kena la si isteri redha je la...

namun, aku patut bersyukur okeh..
husben kursus tak jauh mana...
KL je pun...KL! dekat sangat dengan PD...
ulang alik sejam je pun...

tapi......
tetap rasa kosong...kosong..oooo

rindu..
tak boleh nak borak [ telepon kena amik ]
kadang2 je dapat kol..

cuma baru-baru ni, dah boleh g melawat...yeahahhh..
boleh masak2..bawa berkelah kat Pulapol tuh..
pas tu ada jugak minggu yang boleh outing...
boleh dating...=)
boleh bawa Hadif jumpa babah dia...
[sebab babah takut sangat Hadif dah tak kenal paknye]

sekarang dah bulan oktober..
jadinya?
tinggal lagi 3 bulan...
bulan 1 dah habis...
pas tu tunggu posting kat mna pulop..
adeyyy...mendebarkan tak habis2...

dalam doaku, hanya mengharapkan yang terbaik buat kami sekeluarga..
moga dapat posting dekat2 dengan kami 2 beranak..

babah...mama ngan hadif mishhh u so much...
harap habis kursus dengan jayanya..
dan dapat menjalankan tugas dengan cemerlang...amin..

5 comments:

CikNaa said...

ciknaa faham..
LDR sangat memeritkan..
tp lg kuat syg & rindu tu kan..
tp bl dh ada anak ni seksa cket la..
kuat ye mommy..demi hadif :)

Allene said...

kecian... sabar ye... tak lama da tu.. :D

Hana Soffelia said...

I still berjauhan dgn hubby dr sejak kahwin, pregnant and dah ada baby. Atleast semua tu mengajar i berdikari and be strong sgt2. Sabar ye.

aTy _faRed~ said...

aminnnn...semoge dipermudahkan semua..hope asben awak dapat dekat2 awak jugak..insyaallah...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Hnya isteri2 yg hebat je akan di duga mcm tu.. Sabar tu manis akhirnya