20 April 2010

lupakan seketika...


sebelum balik TM minggu lepas, mak saya berpesan..
....balik sana nanti study, bab2 kawen ni x payah fikir lagi..baca buku dulu..nanti dah habis exam baru amik kisah pasal nak kawen...

itu lah kata-kata mak saya yang perlu saya ikut buat masa ini..lupakan seketika hal2 perkahwinan yang bakal berlangsung 45 hari je lagi..lagi pun banyak yang setel..so, saya x perlu nak fikir sangat..cuma sekarang giat meng'invite' kawan2 di FB..sebab saya akan edar kad lepas saya exam nanti..sekarang memang x sempat..tggu ya kawan2..

semalam saya agak bosan..dah x larat nak baca buku..nak buka FB pun dah bosan sangat..tetiba saya baru teringat yang saya belum wat lagi TQ tag..so, saya pun mula mencari2 tq tag yang saya rasa berkenan di hati...saya ni buka yang jenis rajin nak cari banyak2 contoh, kalau yang saya jumpa 2, dah ok, saya amik jer..

saya ambil disini

saya jadikan taq ni sebagai contoh..than saya create lebey kurang ni gak ikut tema saya..saya malas nak wat banyak2..agaknya 2 dah lawa bagi saya..=) akhirnya siap, dan saya puas hati sebab simple jer..jeng2...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaaa..

any komen?saya mengalu2 kan..kot ada yang perlu ditambah..

tq taq ni salah satu perkara yang baru setel..beberapa perkara yang lom wat lagi..

1) ambil borang kat tok kadi..
borang2 sebelah en. tunang dah selesai..saya lom..
saya suruh abah amikkan borang tuk saya..boleh ke?

2) buat hiv test..
saya nak wat time habis exam nanti..saya habis 3 Mei..sempatkan?

3) edar kat jemputan

itu je hal yang saya rasa penting dan belum setel lagi...yang lain 2 insyaAllah ok..

saya harap, setakat ni saja saya bercerita tentang kawen ini..pas ni perlu tumpukan perhatian tuk exam..moga saya dapat menghadapi peperiksaan dengan jayanya..dan hal kawen ni x jejaskan tumpuan saya...

2 comments:

Putri_Aizat said...

em...klu bulat susah nak gunting kot...tapi lawa tona color tuh...cam sesuai jek...

NuZa said...

putri : ha'a..btl 2..smlm sye dh try print, pas 2 time gunting ssh..de senget2 skit..nnt sye pk len nk tkr ke x..tq..=)