22 April 2010

mood pagi..


salam n gud morning..

selalunya pagi2 macam ni mood mesti ceria, bersemangat dan rasa happy jer kan..tapi saya, awal2 pagi macam ni dah hilang mood..tah la saya pun x faham dengan keadaan saya yang sekarang ni cepat moody...semua cepat nak marah, nak melenting x tentu pasal..agaknya kenapa saya macam nih?saya dah cuba pujuk hati supaya x cepat marah dan terasa hati, tp still jadi jugak..ni ke ciri2 orang yang dh makin tua?hehe..Ya Allah..Kau sejukkan lah hatiku..

hmm..mood saya dah hilang pagi2 nih sebab Dia...saya mintak tolong Dia watkan something tuk saya..dah saya berharap sangat Dia wat..lagipun Dia janji akan wat...saya lega Dia nak tolong saya..tapi last2 Dia mungkir janji...dengan alasan 'ter'...saya jadi sakit hati...sampai hati Dia wat saya cam nih...saya x mintak Dia wat benda pelik2 pun..perkara baik..itu pun Dia x mampu nak wat...x pe lah..saya harap Dia sedar salah Dia..

kenapa saya luahkan pasal ni di belog..sbb x de orang saya nak luahkan..kawan2 saya tido lagi..semlm diorang tido lambat..study..harap2 pas saya tulis kat sini, hati saya jadi tenang..sebab saya ni jenis yang kena luah...kalau x, nanti makin parah..masa dulu2 kalau saya ada sakit hati n x boleh nak cerita kat orang, saya akan tulis dalam kertas, then renyok2 kan kertas 2..x pun koyak kecik2..pas 2 buang..n prasaan marah saya akan hilang macam 2 jer..tapi sekarang rasanya dah lama saya x wat macam 2..

ok lah..saya pun x nak jadi mak nenek pagi2 ni..asyik nak bebel je skarang..pantang ade yang terlintas dihati nak cakap, semua saya tulis kat belog nih..sekarang saya nak sambung tgk sikit2 lagi note yg saya wat tuk exam ptg nanti..minta2 apa yang saya baca dan hafal masuk dlm exam..amin..

2 comments:

Putri_Aizat said...

em...rasanya moody tuh coz banyak benda nak fikir kot...ms kita nak kawin dulu pun asyik moody jek...hehe..ni nak exam lagikan...

NuZa said...

yup..btl la..lg dekat nk kawen nih, lagi serabut otak + exam lg..mmg ting tong jdnyer..hehe