26 February 2012

Dua Mac Dua Ribu Dua Belas

Assalamualaikum...

minggu ni minggu yang agak sibuk untuk aku..
tengah gigih buat persiapan untuk birthday party anak sedara aku..

tadi baru siap wat invitation card..

hari2 yang berikutnya akan sibuk dengan goodie bags..

perghh..sibuk kalah maknye..hihi
dah ibu nye keje, mak longnye dengan rela hati membantu.. =)

ni kad yang aku design..

ok tak?
(^__^)

Kat sini jugak aku nak jemput kawan2 sume eh..
walau jauh, aku tetap nak jemput..=)


pssttt~~sesuatu yang aku cari tu dah jumpa...yeaahhh! lain kali aku story..

3 comments:

aTy _faRed~ said...

comel kad tu..:)

izla said...

cantik nama anak sedara tuh..
jauh tak dapat datang!!

Salmia said...

kampung kat lepai eh?
sy orang telaga mas.. :p