16 February 2012

Study ~ Nama ko dah keluar ke?

Assalamualaikum..

akhirnya, yang ditunggu2 dah pun keluar...

panggilan temu duga Pegawai Perkhidmatan Pendidikan DG1-1 [cikgu]
untuk update hari ni 16 Feb, SPP dah keluarkan nama untuk opsyen KH negeri Perak, KL, Johor.
negeri2 lain belum lagi.
[boleh cek di sini]

oleh itu, kiranya nama aku pun belum ada sebab aku guna alamat Kedah.
kalau guna alamat Johor agaknya dah dipanggil.

syok tengok nama2 kawan lain dah ade..
debar lak tunggu nama sendiri.
cuak pun ade nak p interview ni..

so, sekarang aku dah harus mula study.
nota2 yang kawan aku emel dah lama dah print..
tengok sebelah mata je. pas study dalam 5 minit, mula la nak mengantok.
kalau novel tu, boleh pulak berjam2 baca. ngee~~
bercinta rasanya nak study semula.
apapun wajib study!

okeh

untuk kawan2 aku yang akan di iv 28 & 29 Feb dan 1 Mac, gud luck guys..
nanti leh share pengalaman korang..
untuk nama yang belum dipanggil, sabar menanti update dari SPP yang seterusnya.

da~~

4 comments:

Adylia Qarissa said...

insyaAllah... mesti dapat tu :)

ratusiput said...

good luck ye...insyaAllah sampai jua hari yg ditunggu tu nanti :)

!k@ said...

insyaallah..xlama lg tu..

iizla said...

bakal cikgu la ni yer..
study rerajin :)