13 February 2012

Mama Hadif (^^,)

Assalamualaikum..

hari ni aI jadi blurr...tak tau nak tulis ape..
aI tau nak tempek pic aI dan anak aI je..ngeh3

muka aI yang happy sebab leh keluar jalan2..
anak aI monyok je sebab mak nye dok posing..hehe

owhh..aI masih gemuk kan?
tak dapat lagi nak turunkan berat badan..
berat sebelum bersalin 69.7kg..
lepas bersalin 62kg..hilang 7 kg je..
sekarang ni pun dok maintain 62 jugak..
haiii la..

dalam tak de idea, panjang jugak aI membebel yer..ngee~~
better aI stop!

da~~

7 comments:

ch@ said...

comelje mama hadif ni. tak nampak mcm gebu sgt pun.hadif tu je yg gebu. dah la putih. takpe fieza tough sikit nak dukung hadif. karang mcm kita, melayang2. bila nak cecah 50kg pun taktau la.

aTy _faRed~ said...

tapi muke tak nampak gemuk sangat pon...:)

amirah said...

tembamnya hadiff...

Wawa said...

7kg byk tu...heee..cube lg..basya~!!

FieZaLieSa said...

ch@ :
masalah berat tak sesuai ngan tinggi..hehe..

cha mkn bnyk2, blh geng ngan aie..=)

aTy _faRed~ :
tu sebab tunjuk mke je..perut di smbyikan..ngeh3

FieZaLieSa said...

amirah :
caye kuat mkn untie..tu tembam..=)

Wawa :
lom bnyk lg..=( harus turun at least 15kg..bnykkn?

Adylia Qarissa said...

eeee...tembamnyaaaaaaaaa