11 February 2012

Semangat membaca masih kuat

Assalamualaikum..

hi..

semalam en. posmen hantar ni kat aku..
(^^,)

nah..amik ko, 3 novel sekali..

en. asben yang baik hati belikan untuk isteri die yang rajin sangat membaca..hihi

Bicara Hati & Ombak Rindu
aku dah baca berulang kali..tapi pinjam yang member jer..
bila en. asben tanya nak novel tak???of kos la i nak..
aku request 2 novel ni..
OR dah jadi filem..[link] [link]
BH dah jadi drama.. [link]
2 yang nak baca semula..=)

aku suh en. asben cari novel terbaru Fauziah Ashaari,
Kan Ku Kejar Cintamu..tapi tak de..

untuk gantikan novel yang tak de, en. asben belikan
Ilham Hati...
novel ni aku lom baca..so, tak tau best ke tak..

nape aku tak beli sendiri jer? kan senang, x yah laki aku pos2 nih..
sebabnye aku kan tak ley kuar..dalam patang..
konon....
padahal dah pergi jauh pun..ngee~~

best nyeeeeee..
koleksi novel aku dah bertambah..
kat JB je ade hampir 20 novel..
kat Kedah..ade dalam 10 buah..
tambah yang baru beli ni, dah ade 30+...

hoorraayyy!

dulu boleh seharian aku tak wat kje lain..
layan novel sampai tak makan..tak tido..
sehari je dah boleh habis..
kalau aku wat cam tu la ni, alamat kelaparan la si Hadif..hehe
sekarang curi baca time anak tido je..


pppssstttt~~today, hari ke 44.....yahhhhoooo!!

7 comments:

as ♥ Leenda said...

dah lama tak berkecimpung dalam dunia novel..kalau skrg ni rasenya lagi tak sempat nak bace kot..sibuk dgn anak pulak..ada masa lapang pun, sibuk nak blogwalking..hehe..

ch@ said...

ah tu la, ptt mcm pnh dgr tajuk bicara hati tu. kena cari gak ni novelnya. abi jarang belikan kita novel. kita beli sendiri. agak-agak novel kita ni berapa bijik eh? kita tak pernah kira pun. hehe.

http://hijaucantik.blogspot.com/2011/03/hobi.html

tambah lagi yg latest 6 buah. tak ada dalam gambar. ngeeee.

!k@ said...

dh lama x baca novel..
ilham hati tu best..selamat membaca fieza.. :)

aTy _faRed~ said...

sekarang tak de mud nak bace novel..huhu...asal kan bukak jer pening pale..;)

FieZaLieSa said...

as ♥ Leenda :
betul..skrang masa untuk anak je kn..
curi masa tuk blog ngan novel..hehe

ch@ :
novel cha banyak..jeles tau..=)

FieZaLieSa said...

!k@ :
okeh ika..pas ni sy bc Ilham Hati..=)

aTy _faRed~ :
ha'a..time sy ngandung ri tu pun x de mud nk bc novel..asal nk bc je lelap..hehe

ch@ said...

novel yg kita ada tu, mostly dah ada yg latest punya cover. kita punya je cover lama.tgh gigih nak beli secara online setiap bulan.