18 April 2012

Yang Ke-50 ~ Alhamdulillah

Assalamualaikum....

my mum ada kat JB sejak 4 hari lepas...
saja mai sebab rindu kat cucu yang bam2 tu..hehe..
dan semalam [17 April] besday my mum yang ke? 50 tahun..
Alhamdulillah..
terima kasih Ya Allah, Kau panjangkan umur ibuku..


SELAMAT HARI LAHIR MAK..

I LUV U..

terima kasih atas segalanya Mak..=)

so,malam tadi aku dan en. asben celebrate besday my mum..
bawa mak aku makan kat Johnny Steamboat + beli 2 slice kek SR..yummyy!
kecik2 sudah..kami ber-4 je pun kan..


da kek

Pecan Butterscotch

Cheeze Choc

Dua2 kek ni aku tak pernah rasa langsung sebelum ni..
asyik dengan Choc Indulgence je..
tapi tak rugi mencuba..sebab dua2 kek ni memang mabeles la..sedap!


di Johnny

makan2 + posing2..=)

ni my mom...
ramai cakap muka kami sama..ye eh?




errkkkk...alhamdulillah kenyang...
dah selesai makan, jalan2 dulu kat dalam Jusco...

lepas tu??


balik tidur dengan senang hati...=)


psssttt~~ Rabu & Khamis ada sales kat Jusco!
BABY POLO diskaun 70%

7 comments:

Riny said...

kek tu menawan hati betol laaa.....meleleh liur...hik3

jaja_norliza said...

moga Allah panjangkan usia mak...diberikan kesihatan yg baik dan kebahagiaan yg berpanjangan...amiiinnnn...

Adylia Qarissa said...

semoga mak diberikan kesihatan yang baik..

celebration of love said...

memang samo muka tu...

With Julia said...

so cute baby hadif...ehehhe happy belated besday to ur mum also yea...keep in touch with me always...i follow u, u follow me...see u soon in the next entry ya...peaceeee

ch@ said...

cibuk je hadif tu nak interprame. hihiii. muka fieza iras hubby lah. skali imbas sama. hidung kot. selamat hari lahir buat mak fieza. lamanya kita tak mkn kek.

OUTBOUND TRAINING DI MALANG said...

selamat pagi sahabat
berbagi sedikit inspirasi pagi..^_^
"Kesuksesan itu tidak memandang siapa kita, dari mana kita, dan bagaimana kita.
Tapi kesuksesan itu hanya melihat doa dan kesungguhan kita saja.."
semoga hari ini lebih baik dari kemarin..^^
ditunggu kunjungnnya sob http://www.nolimitadventure.com/