23 November 2011

Kelakar kot diorang..shukee~

Hi..

korang layan Maharaja Lawak Mega tak?
aku layan jugak la...tapi yang aku minat je...
time group yang aku tak suka, aku wat keje lain..hehe..
yang aku layan BOBOI, OSBON n 3G...
kumpulan indon yang 2 tu pun ok gak...
tapi masalah nak faham pe diorang cakap...

tapi minggu ke-4 ni memang best la OSBON..
aku selalu je tunggu ulangan..
tengok p la banyak kali pun, mesti bantai gelak kaw2 nye...
BOBOI pun best!
yang 3G aku suka lawak diaorg minggu ke-3...wonder gurl lah!

jom kita layan lawak OSBON..


2 comments:

Natasha Farina Arifin said...

dulu selalu tgk maharaja lawak jer..then dah habis terus potong chanel mustika..tup-tup ade lak maharaja lawak mega...tak dpt nak tgk ar sebab dah potong mustika...mcm best jerr..uwwaaa!!!!!!
rugi-rugi tak tgk!

FieZaLieSa said...

Natasha Farina Arifin : rugi2..hehe..langgan balik mustika..wah, cam promote je gayanye..