26 November 2011

~Tilam Kekabu untuk Si Kecik~

Hi..

Zaman sekarang ni kalau kita rajin godek2 blog ke FB ke, mesti jumpa barang yang kita berkenan dengan harga yang sangat berbaloi kan?? Bab tilam baby ni, aku de terfikir nak beli terus je kat kedai atau online..aku survey dulu..kalau tak berkenan satu pun kat online nak rembat je kat kedai last minit nanti..tapi dengan usaha yang gigih, jumpa juga..yeaayyy!

Dulu masa adik ipar aku bersalin, aku tempah kat akak ni Junita Khalid


Puas hati, besar..mak baby pun leh tumpang tido.. =)

Harga : RM 218 termasuk pos.


Anak sedara aku si Alif Danial Sham


Selain tilam baby, macam2 lagi ada..korang jenguk la FB akak ni...rambang mata..

*Gambar di atas dari FB Junita Khalid

Untuk baby aku lak, aku tak tempah kat akak ni, aku cuba survey yang lain..sebabnya aku cari corak Mickey Mouse..aku penggemar setia kartun tu..bila dah nak ada anak ni, memang berangan nak barang baby suma mickey la..hurmm..berangan ja lebih kalau ko nak complete semua barang baby dengan mickey mouse..kopak laki den..hehe

last, jumpa juga..

tilam baby dia cute-cute..harga pun berbaloi..aku tempah awal bulan ni, tapi minta akak tu hantar awal Disember..so, masih belum ditangan aku..

Diantara tilam-tilam yang aku berkenan

Cute kan?

Sila la jenguk FB ni..


Tilam baby aku?
Kan lom sampai..nanti dah sampai aku update lain..hehe..

~bubai~

5 comments:

ciksuen said...

i pon baru je beli tilam kekabu gak utk baby..org kate tilam kekabu ni tahan lame..

FieZaLieSa said...

ciksuen : harap2 macam 2 la..thn lame.. leh guna untk anak setrsnya..hehe..

aTy _faRed~ said...

ha'ah..sekarang orang lebih suker pakai kekabu..macam dolu2 balik..:) saye pon baru beli tilam kabu ni..tapi sarung tilam saye tempah sendiri lain..:)

FieZaLieSa said...

aTy _faRed~: itu la, bnyk tgk org beli tilam kabu nih..lg pun skrg corak die cntk2..=)

Cik Puan Mimi said...

comel glerrrr~ wowwww~ teruja tengok..jhehe