24 November 2011

Terima Kasih Untuk Mereka

Assalamualaikum...

surat yang ditunggu2 sampai gak...Alhamdulillah akhirnya...


motif tunjuk surat > suka hati =)

kalau diikutkan dah lama surat ni sampai..tapi kat kg la...adik aku baru pos ke jb..tu yang baru aku dapat tengok...


habis jugak aku belajar...hari tu ingat dah separuh jalan dah...tak minat jadi chegu...pujuk gak hati, cakap, rugi dah separuh jalan pun..pas 2 bagi peluang kat diri tengok mampu ke tak nak ngajar time praktikal..alhamdulillah, Allah mudahkan cara...bila dah mula ngajar jadi macam best, tak rasa kekok.. baru la tau syok nye jadi chegu nih...alhamdulillah..


cadangnye pas ni nak amik master..< cewah ayat >..haha..tapi mampukah aku?? pk punya pk punya pk...keje dulu kot..dikala umur cenggini lum pegang duit seniri lagi...nanti ko dah kumpul duit banyak2, baru sambung okeh...

posting jangan ditanya, kelu lidah graduan ISMP macam kami ni nak menjawabnya..so, tunggu sajalah bila SPP nak panggil interview...harap awal la..moga ada rezeki kami nanti...amin..

~terima kasih tuk abah, mak, en. asben, family n kawan2 suma~


*lambatnye nak tunggu konvo bulan 7 tahun depan...anak aku dah boleh nek pentas sekali ngan mama dia dah jawabnye..(*___*)

2 comments:

Natasha Farina Arifin said...

sioknye kan?....nanti sambung master lah plak mommy....itulah dikatakan rezeki anak kan?....tasha pon sampai degree jek...dah nak master2 nih aduyai lemau rasa...so simpan je niat dlm ati kihkihkih...

!k@ said...

tahniah.. :)
teringat kenangan dolu2...hehe..once upon a time as a undergraduate student..time amik scroll tu allah je tau perasaan tu camne.. :)