07 March 2012

Aimy birthday

Alhamdulillah majlis hari lahir anak sedara aku berjalan dengan lancar..

meh aku story sambil tengok gambar k..

belon yang dah ditiup..
80 bijik..
tapi bukan aku tiup la..guna pam kaki..
jenuh kot kalau guna mulut..
mau badan aku kempis sebab angin kuar..huhu..

belon yang telah dipasang dikhemah..
bila pasang awal sangat, banyak la yang meletop dulu..
sebab panas!

sebahagian daripada makanan..
menu utama tak sempat nak snap..
menu utama adalah mee kari dan bihun goreng...
aku hanya mampu tengok je la..tak leh makan mee..
sedih betul...

banner la kononnye tu..last minit buat..
happy besday pun tak sempat nak lekat..
last2 terlekat la kat meja makanan je..

ha..ni la si besday gurl..
nur aimy zalikha..
budak banyak akai..

mak long dan aimy..

kek barbie..bluberry flavour..

time nak potong kek..

mama dan hadif
gemok kottt..adoi la..

walaupun simple, tapi tetap meriah sampai ke malam..

pssssstttt : aku dah mula verangan untuk besday Hadif nanti...hurrrmmm...lambat lagi okeh!ngeh3

2 comments:

CikNaa said...

hehe. sempat lagi nak diet tu mama hadif.. :)

nizabeba said...

comelnye hadif =)