27 March 2012

Kuciwa haku!

Hi...


Beria-ria nak g Mom & Baby Expo...last kuciwa..
bukan tak dapat pegi..g je..
tapi, boleh bayangkan g expo pada hari terakhir plus lagi sejam dah nak tutup!
tak sadis ke..hurmm..


cenggini...

cadang nak gerak balik JB hari sabtu, so..masih ada hari Ahad untuk aku ke expo..
oleh sebab ade hal yang tak dapat nak di elakkan, kami gerak balik JB hari Ahad dari Klang..
gerak kul 10.30..sampai JB kul 3.30.
.ingat lepas asar nak keluar g expo la..sekali hujan lebat..
takkan nak bawa Hadif dengan hujan lebat cam tu..jadinya tunggu la sampai hujan berenti...
berenti hujan dan nak maghrib..pas solat mangrib, terus g..
aku bajet expo tutup kul 10...konon masih ada masa 2 jam la nak soping..
sekali dah sampai, tengok iklan..sampai kul 9 malam je..
time tu dah pukul 8...dengan nak cari parking lagi..
dah la orang ramai giler..huhhh!


bila masuk je dalam expo tu, ade booth yang dah bungkus..
aku cari booth diapers Whoopee..tak jumpa pun..[aku dah cuba diapers ni, ok!]
seterunya ke booth MAM..cari tali puting..tapi tak boleh guna untuk puting Avent..haii la..
round2 tengok booth lain..banyak yang dah simpan barang..

last aku hanya beli
Pureen Baby Yougurt 750ml...RM12 [murahke? sebab aku tak penah beli lagi] dan
Pureen Liquid Cleanser + refill..RM 27..
itu aje ..


hurrmmm..katanya ada lagi bulan 9..


5 comments:

Hana Soffelia said...

Baby expo kat mana ni? hari tu hana g Giant, then nmpak diapers Whoopee.. tp xsurelah harganya ok ke x.

~ NANA ~ said...

takpe...borong bulan 9 nnti! hehe

Hani Syahani said...

isk, mesti bengang kn, exited nk p sgt2 tp ada je halangan, nk2 bersesak2 n susah carik parking..tp xpe yg penting Hadif cumil tak kene ujn..hehehe

pizet said...

wah..kalau komen sure lagi tambah sakit di hati ni..haha rasanya harga tu kat luar pun sama kot...whoopee kat sp pz beli kedai bb 28.9, satu kedai lagi kat bertam x letak tag, dekat giant 29.90...kalau lagi murah dari tu consider murah la kot

ch@ said...

gigih juga la tu pergi terjah. kalau kita nak bersesak, mmg tidaklah. hihiii.