28 March 2012

Aksi tido si bambam

Hi..

esok Hadif genap 3 bulan..dah besar anak mama..=)

sepanjang 3 bulan ni, macam2 aksi tido dak kecik ni..
lucu bila tengok..
kadang sedar2 dah kat bawah ketiak aku..buas betul tido yer..
sekarang lagi la..bantal kat atas..Hadif dah ke bawah..menyulur ke bawah ke anak?hehe..

Hadif paling suka tido meniarap..kalau tido cenggitu, selagi tak dikejut, tak bangun la dia..
sedap agaknye..
orang tua2 cakap elok tido cam tu..entah betul ke tidak..ade sapa2 tau??
harap tak de pa pe la tido meniarap nih..

meh nak tempek aksi tido budak bambam..


3 hari - dah pandai azan..teehee~~

kepala lentok sambil tangan macam bagi syarahan..ngeh ngeh ngeh


ni lah yang paling suka..meniarap

aksi baik punya..tertonggeng..hehh

seronok sebenarnya tengok keletah anak..walau kadang agak penat, tapi best!



pssstttt ~ kurang masa nak blogwalking..ermmm..

6 comments:

CikNaa said...

seyes comel! hehe. tang tonggeng tu paling cun.. hehe.

aTy _faRed~ said...

suker gaye tido yang last tu...:)

~ NANA ~ said...

alahaiii comelnye si bambam ni...mcm2 style tido dia ek...hehe

AIN NAZRI said...

hadif dah x pakai stokin ke? x sejuk ke kaki dia.. kalau x kalah angin xpe.. tapi baby tdo mmg mcm2 aksi

Wawa said...

tdo yg plg last tu mcm dalam perut je kan...hihi...

ch@ said...

hahahahaaaa comella hadif. serius comel yg last picture tu. mcm ni kena beli katil keliling pagar. bahaya pusing 360 darjah. nnt dah pandai berguling, lagiiilah. kejap terlungkup kejap terlentang kejap berselimut, kejap selimut terbang. orangnya tah mana2.