16 March 2012

Dari AS ke JB with Love..

Assalamualaikum...

Salam Jumaat..

Bosan rasanye seminggu cuti sekolah aku ade kat rumah je..
nak kuar, kereta kesayangan ku Kelisa, rosak..
ade sebijik je la keta kat umah..tu pun adik aku bawa g kerja..
jadinya terperap la kat umah..

sungguh bosan!

Isnin ni InsyaAllah, babah Hadif datang jemput balik JB..yeyahh!
rindu rumah aku...hehe..
en. asben dok sini dalam sehari, 21 Mac gerak balik..
tapi singgah Klang dulu umah MIL..
atuk ngan nenek dah rindu kat Rizqy [belah en. asben panggil Rizqy]
duduk jugak sehari dua cam tu..

23 Mac rancang dah nak gerak balik JB..
request kat en. asben nak singgah JPO [Johor Premium Outlet]
ala..tempat juai barang2 branded tu..
tapi aku ke sana bukan nak soping pun..cuci mata sudah..
tengok tempat macam cantik je..
dah alang2 satu jalan nak menghala ke JB kan..

24 Mac lak nak g mom & baby expo kat Dangan City Mall..yihaaa~~

pergggghh...belom ape2 lagi dah rancang semua..
bila cakap kat en. asben nak g semua tempat tu, tau die cakap apa?
hmmm....nak balik bukan rindu kat dia pun, nak p expo tu penting...haha..
gila tak rindu..dua bulan kot tak jumpa..
sabo je la..

dear husben..drive carefully!


Ya Allah..selamatkanlah perjalanan suamiku..amin~~

4 comments:

aTy _faRed~ said...

sonok ar cuti sekolah...cuti sekali..;p sy ni tunggu cuti beranak baru dapat cuti lame sikit nanti..;)

FieZaLieSa said...

seronok cuti lame nih..start bln 9 smpi la skrg..cuti x abis2..ngeh2..
aty, nnt sy blk klang, teringin nk jumpa..penah termimpi2 jumpa aty..percaya tak?hehe

Hani Syahani said...

wah! dh ade listnya nak pi mane nk pi mane ek? amboi2....best ah! :))

izla said...

seronoknya mama + hadif nak jalan2.
suka!!!