21 December 2011

ape ke heei nye pulak....

hi..

nk tanya ni..ade sape2 tak jd kes cam nih?



x leh edit lansung...suma tools dia hilang..
baru je jadi pas aku post n3 pagi tadi..

ada sesaper yang tau nak bagi kembali ke asal??
plizz bg tau..
aku dok godek2 cari tak jumpa...
kawan blogger lain pun ader gak jadi kes cam ni..
pun tatau nak wat cam na..

tak cantik tahu men tulis je tanpa edit..(T________T)

3 comments:

a Y u said...

syu dah jumpa cane nk adekan ikon tu balik..kena klik "update bloger interface" (kalu x salah) kat bahagian atas.. nnti interface dashboard sume akan berubah..tp blog kite x berubah..

FieZaLieSa said...

thanks ayu..dh boleh..=) guna interface baru..tah org lain dh lme guna agaknye kn..hehe..

a Y u said...

itula..agaknye blog ni nk paksa kite gune yg baru,itu yg die wat ikon sume x kuar..huhuhuhu..