09 December 2011

Bedding Set dah sampai..=)

Hai..hai..hai...

yeahh! dah sampai pun tilam baby yang ditunggu2...sampai2 je terus snap masuk belog..nampak benor tak nyempat ngan tak der keje...huhu






taraaaa~~~


haruslah mickey mouse.. (^_____^)

bedding set ni ok la..cuma tang kualiti kain tu aku kurang berkenan sikit..
better yang aku order tuk anak sedara aku ri tu..sangat puas hati..
tapi regenye 2 la ..mahai...
boleh tengok balik kat entri ni..

bolster baby kire dah de 4..aku singgah Nilai jap ri 2 mase otw balik JB...
dapat jugak bolster mickey..=)


kononnye bolster ni nak letak dalam stroller la..
verangan...rupa stroller pun tak nampak lagi..
babah cakap tunggu baby lahir dulu, baru g cari stroller..
okay! aku ikutkan je..


hari ni aku dapat 2 bungkusan terus..tak sangka lak barut & bedung yang aku baru order semalam dah sampai hari ni..cepat betul..mekaseh kat aty..sebab cerita sal barut nih..kalau tak aku pun tatau kedai my baby comel..


bedung & barut


aku amik 1 set je...sebab dah banyak mak aku bagi + aku beli yang zap 2..so, yang barut ni aku amik saiz L..kot baby besar ke..tak yah beli dah..yang ade sekarang ni memang untuk newborn je..

aku order bedung baby jugak..sebab sekarang baru ader 2..so, campur yang baru sampai ni dah 3....cukup la kot...

ok lah...nak mula proses mendobi..sekarang dah tak leh tunggu2..
baby macam tak sabar je nak kuar..=)

da~~~

12 comments:

!k@ said...

fieza: yang barut tu..nanti basuh jgn lupa asingkan tau..antara barut dgn barut yang kaler lain2 tu pun asingkan..

aTy _faRed~ said...

comelnyer bedding baby..!! tema MM ek..:) saye baru jer beli kain ela semalam nak gi tempah sarung tilam kekabu baby.. nak pergi tempah tah tau biler..huhu

luvira said...

nak beli bedung baby...tapi tgh berpikir2 lagi nih...bape rm ehh utk bedung tuh??

Mommy_Cha said...

amboih..comei bedding set baby dia..hihihi...aritu time mommy cha beli kain ela utk my baby lom tau gender so pakai belasah hello kitty ko. nah sekali scan boy hiks! layan jer lah nak oii..hihihi

CikNaa said...

wah! mommy suke mickey ek? nice.. cute je.. tgk bedding set tu terbayang2 je ada beby tido nyenyak.. wuwu =)

FieZaLieSa said...

!k@ : baik mommy ika..=)

aTy _faRed~: mama baby nih minat sgt MM..klu blh semua nk dibelikan MM..hehe..
tak pe aty, wat slow2..sempat je nk tmph..=)

FieZaLieSa said...

luvira : bedung RM16..1 ela x 1 ela..klu kt onebabyworld pun ok, RM10..kecik sikit..tp kaler cntk2..slmt bersoping..=)


Mommy_Cha : mekasih mommy cha..=)cantik la hello kitty..warna dia soft je..janji biru..sesuai tuk hero mommy cha..

FieZaLieSa said...

CikNaa : suka sngt..dah tua pun minat kartun MM lagik..hehe..wah, dh siap bayang..lg x sabar nih..huhu

Kami said...

best nye da smpai.. sy otw.. insyaallah kot smpai.. order je senang.. hehe..

ratusiput said...

seronoknya tgk kawan2 buat preparation utk coming soon baby.teruja sama... :) cantik set tempat tido mickey mouse tu.skang sng kan sme leh bli online.dulu2 takde cantik2 cmni.

FieZaLieSa said...

Kami : ha'a..skrg order online je..senang kn..=)

ratusiput : mekasih kak..x pe..nnt next baby leh beli brg yg comei2..=)

abah khalisha said...

comel-coel semuanya..

Thanks Yuyu Zulaikha Sebab Sudi Makan Bersama