22 December 2011

~Lagi 15 hari~

Assalamulaikum...

bersiaran di kala tengah hari...sebab 'ter' bangun lewat...'ter' okies..itu pun sebab abah aku kol..hehe..kalau tak terlajak lagi la tidur..dah la hujan..memang syok tarik selimut...en. asben dah selamat g keje kul 8.30 tadi..memang pagi ni rasa sangat tak larat..akibat letih + sakit kat pangkal peha..

malam tadi round Plaza Angsana..tujuan utama konon nak mencari lagi baju baby..katanya ada sales kat Anakku..memang ada..tapi tak cantik sangat..orang kedai tu cakap, ini je stok yang diorang ade..sales berdasarkan stok yang butik tu ade je..hurmm..kuciwa jugak..just beli set bonnet ngan baby bip jer..

tujuan kedua lak nak beli purse..purse lama dah dok merengek minta tukar baru..dia dah tak larat nak berkhidmat untuk tuan dia..dah tua..walaupun baru setahun lebey..so, memang tuan dia kena cari purse baru la jawabnya..yess..jumpa dan sangat puas hati..thanks en. asben sebab belanja isterimu yang tak bekerja nih..=)

semalam jugak dinner pizza hut..cakap kat en. asben nak makan pizza..kot la ni last makan pizza sebelum bersalin...pas bersalin ni memang tak nak makan fast food dah..KFC ka..pizza ka..Mc'd ka..suma yang fast food la..konon nak jaga badan..haha..en. asben cakap apa..'dengar boley, percaya jangan'..hampeh...tak support bini langsung...tak pe..kita tengok nanti..

boleh ke berat turun 20kg nanti?ggguuulllpp!

oh..hari ni cuma tinggal 15 hari je lagi...wahai anak, bila kamu nak keluar?? esok besday babah sayang..kalau kamu keluar malam ni atau besok kan best...kamulah hadiah terindah! main request lak mintak baby keluar kan...=)

esok 38weeks! uhhh~~

9 comments:

mimiyuyu said...

comel la husband fieza..
tgelak mimi baca..
biasa la lelaki..mmg tk bg support bila kte beria nk jg bdn..hehe
anyway..semoga selamat bersalin dan selamat berpantang..
semoga Allah merahmati ibu ini dan anak yg bakal dilahirkannya..AMEEN~

ch@ said...

sabar-sabar, baby rasa best duk dlm perut mummy tu. nak kurus balik breastfeeding je paling mujarab :D

amirah said...

boboi ke gegirl tu? bolehhh..senang je nak kurus masa dlm pantang nnti..percayalah..sgt2 kurus..yg penting kena breastfeed..

FieZaLieSa said...

mimiyuyu:
agaknye die dah tau bininye hangat2 taik ayam kot..hehe..
thanks ye mimi..=)

FieZaLieSa said...

ch@:
itu la..bnyk dah survey..ramai ckp BF ni leh kurus..adik sy yg BF pun mmg kurus..insyaAllah..akan cuba yg terbaik tuk BF ni..=)

FieZaLieSa said...

amirah:
rs untie, sy boboy ke gegirl?hehe..
insyaAllah klu pntg btl2 n BF, leh kurus kn..

Mommy_Cha said...

fieza..huyoo dah tak lama dah tuh tgu ari jer ye? mommy cha blom lagi....nak tgu new year lah! hiks!

FieZaLieSa said...

Mommy_Cha:
dok menghitung hari je mommy.. debar+tak sabar..

anak mommy nnt, anak new year lah..sy ni yg dok men cuk cak dis @ jan? hehe..

batu baiduri said...

wah....menanti beberapa hri je lg utk trima org bru....beznye....smoga dpermudahkan smuanye... insyallah....amin =)