17 December 2011

Masih Larat (^^,)

hi..

semalam g tengok Alvin And The Chipmunks 3...
gigih mak buyung ni berjalan walau dah 37weeks..hihi
orang cakap, makin kuat jalan, makin senang nak bersalin..
so, itu lah yang harus dilakukan..
alasan kan...


ktorg sampai Jusco Tebrau City dalam kul 9.20..
cadangnya nak tengok show yang kul 9.20 la..
sekali orang punyanya ramai beratur..
9.40 baru sampai depan kaunter..
dah terlepas beberapa minit..
malas nak masuk wayang da start..
so, next kul 11.20pm..

sebelum tu, jalan2 buang masa..heh~
tetiba en. asben teringin lak nak makan JCO donuts..
tapi tak ingat kat JJ Tebrau City tu ada JCO ke tak..
jadinya memang tawaf satu JJ lah mencari..
last jumpa..

nah! pas tu semalam memang sakit habis la dari bawah perut ke kaki..
penangan tawaf JJ...besar mak oi...
nak jalan sangat kan??

makan donut banyak2..seb baik tak kena buat BSP dalam masa terdekat..
kalau tak, mahunya result yang CANTIk!


tahu, bawah perut dah rasa sangat berat sekarang..
cramp kat perut pun dah menjelma 2 kali sejak 3 hari lepas..
makin dekat kah????

8 comments:

ciksuen said...

org kate jalan bnyk mudah bersalin kan? jadi marilah kite gunekan kesempatan yg ade ni utk jalan merata~ hehe

amal said...

a'ah banyak jalan mudah bersalin. mak saya pun selalu cakap ehehe..

FieZaLieSa said...

ciksuen & amal : meh kita pakat jalan2..hehe..insyaAllah, Allah mudahkan kta bersalin nnt..

ch@ said...

comella dia. berseri-seri. dh kena menjaga diri tu. hiii. mcm kita hari tu yg 1st lahir 35minggu 6hari, yg 2nd 37minggu 3hari. masing-masing tak sabar nak keluar.

FieZaLieSa said...

ch@ : alamak! 37 minggu 3hr 2 esok..cuak lak..huhu

wanie said...

fiza.. kena jaga diri dh dekat dh 2.. setengah org lahirkan baby awal.. cam wanie baby lahir 39 minggu..jgn risau lahir awal atau lambat.. yg penting enjoy..

FieZaLieSa said...

wanie : ok dear..=) skrg mmg berjaga2 dh..awal pn x pe..hihi

aTy _faRed~ said...

adik ajak cerite tu tak dapat lagi bawak..coti2 sekolah ni memanjang penuh jer..