14 December 2011

Cikgu & Pelajar


SMK Aman Jaya, Sungai Petani, Kedah.
09 Mei 2011 ~ 25 Ogos 2011
Kelas : 1RK1, 1RK2, 1A & 1C
Subjek : Kemahiran Hidup (ERT & TEKNIKAL)


*1A*
cer tengok tulisan kat belakang 2
nampak x?buruk gile tulisan chegu..huhu


*1RK1*
kelas ni student aku 7 orang je..
senang nak ngajar...
walaupun budak lelaki, depa suka sangat kalau guna mesin jahit..
tak larat aku nak jerit suh slow sikit tekan ..habis jarum patah..



*1C*

Chegu ngan student sama tinggi je..hihi
time ni perut nak masuk 5 bulan..tak nampak langsung..



sume student aku tau aku peknen masa last day aku ngan diorang..
ade yang yang cakap aku tak kawen lagi lah..
doa aku dapat jodoh cepat la..macam2..

chegu garang..
mana anak murid berani nak tanya yang pelik2...
aku pun pelik, garang sangat ke aku?
roomate aku yang dok 4 tahun ngan aku pun cakap,

'aku tak sangka lak ang garang, tengok cam lembut ja'..

haha..konpius den..
bukan tu je, lec yang observe aku pun cakap hal yang sama..kuang3..
tapi alhamdulillah..result praktikal OK..

pengalaman sangat berharga walaupun hanya 4 bulan bergelar seorang guru..
sebab pas ni tatau lagi bila nak posting...hurmmm~~

okeh ye...bubai~~


2 comments:

iizla said...

betulla, cikgu mcm sebaya ngan anak murid je..awet muda~~

Mommy_Cha said...

hi cikgu....kayalah cikgu tahun dpn dengan sbpa baru tuh yer....