12 December 2011

Back To School Giveaway

Hi…

Dah lama rasanya aku tak join GA…last bile ntah..petang tadi, mamazarith menjemput aku join GA yang beliau anjurkan.. terima kasih ye..=)

GA ni sangat sesuai dengan tajuknya iaitu Back To School Giveaway, sebab bulan Disember ni ibu bapa sibuk buat persiapan untuk anak-anak kembali ke sekolah...

Comel banner


Sebelum ni, aku dah malas nak join apa2 GA..tapi kali ni, rasa semangat lak..Nak tahu kenapa?? aku suka hadiah yang bakal di menangi...sukaaaaa!

Hadiahnya

~taraaa~

Hard / Egg Shell Backpack

Cantikkan? Cute banget...boleh buat beg baby..teehee~~

Okeh, macam mana nak join GA ni?


Syarat-syarat Penyertaan

~GA ni bermula dari 12.12.2011 sehingga 31.12.2011

~Buat simple entry berkaitan giveaway ini [DONE]

~Copy & paste banner di atas di entry tersebut dan juga di sidebar blog anda [DONE]

~Link back banner & entry tersebut ke MyBaby & Kids Collection 2 [DONE]

~Tinggal kan nama, email dan link (berkaitan giveaway ini) di bhgn komen [DONE]


Untuk keterangan yang lebih lanjut, sila la ke My Baby & Kids Collection 2..Mudah bukan? So, apa lagi..jom la kita beramai2 join GA ni…hadiah sangat cumil..

(^_^)

No comments: