01 December 2011

~ Disember @ Januari ~

Hi..

Assalamualaikum...

Hari ni dah 1 Disember...
bulan terakhir dalam 2011...

bila berakhirnye bulan Disember ni

jeng

jeng

jeng

InsyaAllah aku akan jadi mama..=)

si baby kecik kat dalam ni dijangka lahir 6 Januari 2012..
tapi aku macam konfinden baby kuar dalam bulan ni jugak..haha..cam ne?
ntah la nape aku rasa macam 2, aku rasa baby ni nak kuar awal kot..
kalau boleh nak dia lahir 23 Disember..sama bufday ngan babah ngan die..hehe..
boleh ke cam 2...kalau diikutkan 23 Disember, aku dah 38weeks..dah boleh bersalin kan??

bila fikirkan cam 2, makin debar, takut, tak sabar, semua ade la..huhu..
dah2 aku tak nak ngarut pikir bukan2..

kita tunggu aje nanti...aku cuma nak baby lahir dengan selamat dan sihat..
kuasa Allah, tak siapa leh tentukan..rite??


ATAU
January baby

2 comments:

!k@ said...

hehe..ika due 10 jan..pn sama tertanya2 gak..baby keluar jan ke dis..
kalo disember leh la dok lama sikit ngan abahnye..sbb cuti sekolah..pastu org kate baby lahir akhir tahun rugi..lambat besar..hehe...
kalau jan..leh la sambut besday ngan hubby..kot2 sama tarikh..5jan..
xkisahla..ape2 pn boleh..ape2 pun..yg penting baby sihat n selamat kan.. :)

Hani Syahani said...

isk!! sweet je dgr cite ni, kompom exited kan? xpe papehal janji baby selamat kan...amin!!!