05 December 2011

~hai..hai..hai..~

Assalamualaikum...

morning..=)

dah b'fast lom? aku baru nak b'fast..jom!!
aku tak berniat nak cerita panjang tika ini...
mood masih penat, baru sampai dari KL semalam..
jenuh nak membasuh, mengemas rumah hari ini..
en. asben pesan buat sekadar termampu..huh..lega...
kalau cam 2, aku mampu duduk je la..haha..
tapi idok ler sampai cam 2..
takkan nak tengok je rumah yang terlalu 'kemas' nih..
apa pun wiken lepas sangat best walaupun penat ya amat..


nama je g KL, tapi tak sempat nak singgah Pureen WH sale..=(

3 comments:

Natasha Farina Arifin said...

kite pon tak gi pureen sale tuh..dah penat so baiknya tidor kat umah sajeee!

!k@ said...

xpe fieza...mmg sgt pack sale tu..nak pengsan rasanya nk bersalan kat situ..

FieZaLieSa said...

Natasha Farina Arifin : klu pegi rs cm kne jg perut je kn?hehe

!k@ : seb baik x g..mikir 2 3 kali nk g x sblm 2, last decide x yah g..hehe